Despre mine

Ma numesc Nadudvary Maria Magdolna , sunt absolventa al Facultăţii de Arte Plastice,mi-am propus sa deschid un magazin virtual de prezentare si vânzare a produselor handmade create de mine.

            Majoritatea produselor unicat sau de serie mică, realizate cu foarte mare atentie, pe care le găsiţi pe acest site sunt rezultatul experienţei mele acumulate de-a lungul a mai multor ani de activitate in domeniul artei. Scopul magazinului este reprezentat de dorinţa , de a acoperi o gamă cât mai largă de obiecte de artă şi accesorii vestimentare, astfel incât fiecare cumpărător să-şi găsească în acest mod cadoul care i se potriveşte.

            Magazinul este impărţit în două mari categorii :

-         accesorii vestimentare

-         obiecte de artă

Accesoriile vestimentare includ genţi,  pălării, eşarfe,  realizate în totalitate manual din materiale textile şi decorate folosind tehnici diferite, cum sunt pictura ( utilizând culori speciale pentru material textil, rezistente la apă ) sau broderia pentru aplicaţii.

Categoria obiectelor de artă cuprinde ceramică , sticlă si lemn . Produsele de sticlărie şi ceramică sunt de asemenea pictate manual şi arse ulterior în cuptoare speciale, la temperatura de 175 de grade, în scopul dobândirii rezistenţei la spalarea cu apă. Obiectele din lemn sunt pictate cu acrilice si lacuite pentru rezistenta.

  
  

  

Tag-uri

  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!